Hoge Wei II Huismus, Oosterhout € 574.900,- v.o.n.

Twee onder één kap type Huismus

Bouwnummer: 21, 32, 33, 34, 35 en 36

Heb je graag veel ruimte om je heen of ben je toe aan een volgende stap in je wooncarrière, maak dan kennis met de twee-onder-een-kapwoningen van Hoge Wei II. Deze woningen bieden je volop ruimte, beschikken over een riante tuin, een parkeerplaats op eigen terrein en een grote stenen berging. De lichtrode gevel met fraaie donkerrode geveldetails tussen de ramen zorgen voor een prachtige uitstraling. Ga je voor bouwnummer 31,...

-> volledige omschrijving

Details

Soort object 2 onder 1 kap woning
-> meer details

Twee onder één kap type Huismus

Bouwnummer: 21, 32, 33, 34, 35 en 36

Heb je graag veel ruimte om je heen of ben je toe aan een volgende stap in je wooncarrière, maak dan kennis met de twee-onder-een-kapwoningen van Hoge Wei II. Deze woningen bieden je volop ruimte, beschikken over een riante tuin, een parkeerplaats op eigen terrein en een grote stenen berging. De lichtrode gevel met fraaie donkerrode geveldetails tussen de ramen zorgen voor een prachtige uitstraling. Ga je voor bouwnummer 31, 34 of 35, dan profiteer je door de dwarskap van extra ruimte en licht op de tweede verdieping.

Je komt binnen via de zij-entree en geniet direct van de lichte begane grond, want de grote ramen tot aan de grond aan de voorzijde zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De woonkamer ligt aan de voorzijde en de open keuken aan de achterkant, verbonden met de diepe achtertuin die grenst aan het Betuwse landschap. Zie je al voor je hoe je – in de rijke fruitteelttraditie van Oosterhout – in je achtertuin je eigen fruitboom plant en je eigen jam maakt? De eerste verdieping heeft een luxe, complete badkamer – met wastafel, toilet en inloopdouche – en 3 riante slaapkamers. De tweede verdieping kun je naar wens indelen, bijvoorbeeld met een vierde slaapkamer. Of creëer die fijne werkkamer om comfortabel thuis te kunnen werken.

Voor meer informatie zie de projectsite www.woneninhogewei.nl

Details

Soort object 2 onder 1 kap woning
meer details

Algemene informatie

Hoge Wei II Huismus
Type object 2 onder 1 kap woning
Status object Verkocht

Financieel

Type prijs Koopsom vanaf
Prijs € 574.900,-
Kosten vrij op naam

Object locatie

Adres Hoge Wei II 2^1-kap
Stad Oosterhout
Provincie Gelderland

Brochure

Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u de brochure van dit object downloaden. Heeft u na het downloaden en bekijken van de brochure nog vragen neem dan contact met ons op.