Hoge Wei II Egel, Oosterhout € 489.900,- v.o.n.

Drie onder één kap woning type Egel (hoek)

Bouwnummer: 25, 27, 28 en 30

Zie jij jezelf al thuiskomen in een prachtige drie-onder-een-kapwoning, gelegen op de hoek? De verschillende tinten donkerrood, wit en oranje zorgen voor een aansprekende uitstraling. In de voor- en zijgevel zitten fraaie architectonische details, zoals subtiel uitstekend en terugliggend metselwerk en een donker genuanceerde gevelstrook langs de onderzijde. Er is zijn 1 tot 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime ...

-> volledige omschrijving

Details

Soort object Hoekwoning
-> meer details

Drie onder één kap woning type Egel (hoek)

Bouwnummer: 25, 27, 28 en 30

Zie jij jezelf al thuiskomen in een prachtige drie-onder-een-kapwoning, gelegen op de hoek? De verschillende tinten donkerrood, wit en oranje zorgen voor een aansprekende uitstraling. In de voor- en zijgevel zitten fraaie architectonische details, zoals subtiel uitstekend en terugliggend metselwerk en een donker genuanceerde gevelstrook langs de onderzijde. Er is zijn 1 tot 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.

Via de zij-entree kom je binnen in de hal. Vanuit de woonkamer aan de voorzijde kijk je mooi uit over een brede groenstrook. De achtertuin ligt gunstig op het zuidoosten. De 3 slaapkamers op de eerste verdieping zijn lekker ruim, waarbij de grootste slaapkamer over de hele breedte aan de achterzijde ligt. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet. Wat zijn je wensen voor de tweede verdieping? Een hobby- of werkkamer, extra slaapkamer of logeerkamer voor je gasten? Kies je voor bouwnummer 25 of 30, dan profiteer je door de dwarskap van een extra ruimtelijke en lichte tweede verdieping.

Voor meer informatie zie de projectsite www.woneninhogewei.nl

Details

Soort object Hoekwoning
meer details

Algemene informatie

Hoge Wei II Egel
Type object Hoekwoning
Status object Verkocht

Financieel

Type prijs Koopsom vanaf
Prijs € 489.900,-
Kosten vrij op naam

Object locatie

Adres Hoge Wei II 3^1-kap hoek
Stad Oosterhout
Provincie Gelderland

Brochure

Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u de brochure van dit object downloaden. Heeft u na het downloaden en bekijken van de brochure nog vragen neem dan contact met ons op.