Hoge Wei II Vlinder, Oosterhout € 374.500,- v.o.n.

Tussenwoning type Vlinder

Bouwnummer: 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 22 en 23

Welkom in je nieuwe thuis! Deze mooie tussenwoning biedt je alle ruimte om heerlijk te leven en te genieten van het landelijke Betuwe-wonen. De oranje of rode gevel met witte gemetselde elementen geven de woning een bijzondere uitstraling. Deze tussenwoningen hebben verschillende tuinoppervlaktes, zodat je kunt kiezen wat jouw voorkeur heeft. Wil je een extra ruime tweede verdieping, dan is bouwnu...

-> volledige omschrijving

Details

Soort object Tussenwoning
-> meer details

Tussenwoning type Vlinder

Bouwnummer: 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 22 en 23

Welkom in je nieuwe thuis! Deze mooie tussenwoning biedt je alle ruimte om heerlijk te leven en te genieten van het landelijke Betuwe-wonen. De oranje of rode gevel met witte gemetselde elementen geven de woning een bijzondere uitstraling. Deze tussenwoningen hebben verschillende tuinoppervlaktes, zodat je kunt kiezen wat jouw voorkeur heeft. Wil je een extra ruime tweede verdieping, dan is bouwnummer 20 met een timpaan iets voor jou.

Zodra je door de voordeur naar binnenloopt, kom je in de ruime hal die toegang geeft tot de woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde loop je zo de diepe tuin in, waar je heerlijk van de zon en rust geniet. Aan de voorkant vind je de open keuken. Hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Via de trap in de gang tref je op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een complete badkamer aan met wastafel, inloopdouche en toilet. Op de tweede verdieping kun je een extra slaapkamer, werkruimte of andere kamer naar wens realiseren.

Voor meer informatie zie de projectsite www.woneninhogewei.nl

Details

Soort object Tussenwoning
meer details

Algemene informatie

Hoge Wei II Vlinder
Type object Tussenwoning
Status object Verkocht

Financieel

Type prijs Koopsom vanaf
Prijs € 374.500,-
Kosten vrij op naam

Object locatie

Adres Hoge Wei II tussenwoning
Stad Oosterhout
Provincie Gelderland

Brochure

Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u de brochure van dit object downloaden. Heeft u na het downloaden en bekijken van de brochure nog vragen neem dan contact met ons op.