Een woning verkopen of aankopen is een bijzondere aangelegenheid. Wilt u uw woning verkopen of een huis aankopen? Voor beide is een specifiek traject nodig, afgestemd op uw wensen en eisen. De werkwijze bepaalt voor een belangrijk deel het succes van de aan- of verkoop. En juist die werkwijze is een sterk punt van Rozeboom Makelaardij, makelaar in Bennekom, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Oosterbeek, Zetten en omstreken. Eerlijk, persoonlijk en met resultaat.

Woning verkopen

Iedere woning heeft specifieke kenmerken. Hierdoor is het van belang dat deze op eigen wijze in de markt wordt gepresenteerd. Rozeboom Makelaardij zorgt voor passende verkoopbegeleiding. Van het ondersteunen bij het verkoopklaar maken tot en met het voeren van de onderhandelingen en de sleuteloverdracht. Onze mogelijkheden om de woning aan te bieden zijn uiteenlopend, daarom stemmen we deze graag met u persoonlijk af. Voordat een woning in de verkoop komt, bezoekt een van onze makelaars u om een grondige, objectieve blik te werpen op uw woning. Gezamenlijk bepalen we de vraagprijs van de woning en komen de verkoopteksten en foto’s tot stand. Rozeboom Makelaardij is een volledig gecertificeerd NVM-makelaar. Hierdoor bent u verzekerd van professionele begeleiding.

Woning aankopen

Of het nu gaat om het zoeken van een woning, het uitvoeren van een kritische bezichtiging, het voeren van onderhandelingen of de laatste controle voor de akte van levering, Rozeboom Makelaardij zorgt voor persoonlijke begeleiding en afhandeling bij de aankoop van uw droomwoning. U kunt het gehele aankooptraject aan ons uitbesteden, maar ook gedeeltes daarvan. Bekijk ons actuele aanbod van woningen in regio Bennekom, Ede, Lunteren, Oosterbeek, Veenendaal, Arnhem, Zetten, Barneveld, Rhenen en omgeving.