Rozeboom Makelaardij is een gerenommeerd makelaarskantoor dat voor zowel regionale als landelijke partijen bemiddelt als het gaat om bedrijfsmatig onroerende zaken. Onafhankelijk bij taxaties en uitermate betrokken bij onderhandelingen, bedrijfsverplaatsing of verkoop.

Specialist in bedrijfsonroerende zaken

Een winkelruimte in Veenendaal aankopen? Een kantoorruimte in Ede verkopen? Het verkopen van bedrijfsonderdelen? Rozeboom Makelaardij is specialist in bemiddeling en exploitatie van bedrijfsmatig onroerende zaken. Deskundigheid wordt ingezet om ondernemers bij het keuzeproces te ondersteunen. Vervolgens spannen we ons in om de genomen beslissingen ten uitvoer te brengen. Gedurende het verkoopproces van een bedrijfspand kunnen we bovendien een mix van marketinginstrumenten inzetten waardoor objecten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Rozeboom Makelaardij ontzorgt

Als ondernemer focust u zich op uw onderneming. Daarom ontzorgt Rozeboom Makelaardij u gedurende het totale of ver- of aankoopproces van een bedrijfsruimte. Dit doen wij op basis van intensief contact met marktpartijen, knowhow van de lokale en regionale markt en een flinke dosis ondernemersverstand. Doordat er kennis in huis is van vele aspecten, zoals het bestemmingsplan, de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden en milieuaspecten, wordt voorkomen dat u achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bedrijfsmakelaar gezocht?

Of u nu op zoek bent naar een geschikte kantoorruimte of een andersoortig bedrijfspand, voor beide schakelt u Rozeboom Makelaardij in. Op basis van uw eisen doen wij gedegen onderzoek naar de mogelijkheden. Wij begeleiden bij bezichtigingen, doen de onderhandeling en zorgen voor een professionele contractuele afwikkeling. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.