Rozeboom Makelaardij is specialist op gebied van agrarisch en landelijk vastgoed. Door kennis van het reilen en zeilen binnen het agrarische bedrijf, zijn wij in staat uw belangen op de juiste manier te behartigen. Denk aan bemiddeling bij aan- en verkoop van agrarisch en landelijk vastgoed, taxaties van agrarisch en landelijk vastgoed, maar ook advisering bij verkoop aan ontwikkelaars en overheid (onteigening), verkoop van productierechten en grond- en pachtzaken.

Agrarisch onroerende zaken

Rozeboom Makelaardij is uw partner in aan- en verkoop van agrarische onroerende zaken en landelijk vastgoed. U wordt begeleid gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Waar nodig werken wij samen met juristen, fiscalisten, accountants en notarissen met ervaring in het agrarische segment. Professionals met ieder hun eigen specialisme. Toch hebben zij één ding gemeen: een nuchtere kijk op de markt en een gezond boerenverstand. Mensen die deskundig handelen en de juiste taal spreken.

Uw agrarische makelaar

Rozeboom Makelaardij staat naast de agrarisch ondernemer en geeft objectief advies. Advies waarmee u verder kunt om de juiste keuzes te maken. De organisatie heeft al meer dan vier decennia ervaring als het gaat om de agrarische makelaardij en landelijk vastgoed. Het kantoor opereert in een groot werkgebied, met het accent op de Betuwe en de Veluwe, van Zetten, Elst, Bennekom, Ede en Lunteren tot Utrecht, Arnhem en Apeldoorn. Laat u vrijblijvend informeren over onze mogelijkheden.