Maak kennis met Rozeboom Makelaardij. Een professioneel makelaarskantoor dat een mooie historie kent sinds de jaren ‘70. Kenmerkend zijn de korte lijnen en een klantgerichte aanpak. Het makelaarskantoor hecht waarde aan persoonlijk contact met haar klanten. Omdat iedere aangelegenheid anders is. Rozeboom Makelaardij is gevestigd in Bennekom, te midden van de Veluwe, maar werkzaam in uiteenlopende dorpen en steden in de omgeving.

Kennis van vastgoed

Rozeboom Makelaardij is een kantoor met kennis van zaken. De drijvende kracht achter de organisatie zijn de mensen die er werken. U wordt begeleid door gediplomeerde en gecertificeerde makelaars. Hun kennis van de markt, of het nu de particuliere woningmarkt of agrarisch of bedrijfsmatig onroerende zaken betreft, is doorslaggevend bij ieder aan- en verkooptraject. Dagelijks zetten zij zich vol enthousiasme in op de markt van onroerende zaken met als doel om voor u het beste resultaat te behalen.

Aangesloten bij de NVM

Rozeboom Makelaardij is uiteraard aangesloten bij de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. De NVM maakt zich sterk voor vier marktsectoren van de makelaardij: wonen, agrarisch en landelijk vastgoed, bedrijfsonroerende zaken en vastgoedmanagement. Sectoren waar Rozeboom Makelaardij sterk in is. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.