Rozeboom Makelaardij snapt als geen ander dat een nieuwbouwproject op een zo goed mogelijke wijze in de verkoop moet worden gebracht. Het makelaarskantoor ondersteunt u hierbij door te verkopen alsof u uw eigen verkooporganisatie heeft, door met enige regelmaat updates te geven over de stand van zaken, maar ook door verkoopbevorderende activiteiten te ondernemen. Rozeboom Makelaardij denkt niet alleen mee, ook wordt intensief met opdrachtgevers samengewerkt om van elk nieuwbouwproject een succes te maken.

Aankoop nieuwbouwwoning

Rozeboom Makelaardij kan als verkopende makelaar optreden, maar ook kunt u het makelaarskantoor inschakelen wanneer u een nieuwbouwwoning wilt aankopen. Rozeboom Makelaardij beschikt over een uitgebreide portefeuille nieuwbouwwoningen op de gehele Veluwe en in de Betuwe. Zoek direct in ons volledige aanbod woningen, waaronder nieuwbouwprojecten, in regio Bennekom, Veenendaal, Wageningen, Ede, Lunteren, Barneveld, Zetten en Oosterbeek en omstreken.

Op de hoogte blijven

Rozeboom Makelaardij, een uitstekende plek om u te laten informeren over de mogelijkheden bij uw zoektocht naar of verkoop van nieuwbouwwoningen. Neem contact met ons op als u vragen heeft over deze mogelijkheden, maar ook als u op de hoogte wilt blijven van toekomstige nieuwbouwprojecten.