Rozeboom Makelaardij lanceert nieuwe huisstijl

Rozeboom Makelaardij in Bennekom gaat met frisse kleuren, een geoptimaliseerde huisstijl en een geheel nieuw logo een nieuw tijdperk tegemoet. Van de bebording tot aan de website, alle communicatie-uitingen zijn in een nieuw jasje gestoken. Een jasje dat helemaal van deze tijd is.

Na vele jaren was de huisstijl van Rozeboom Makelaardij aan een opfrisbeurt toe. “Deze nieuwe huisstijl laat zien wat we doen en wie we zijn. Dat we vooruitkijken én vooruitgaan. En dat we daarin willen investeren. Met als doel om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Online bijvoorbeeld, maar ook bij ons op kantoor, bij de mensen thuis of op de zaak. Zo kunnen we hen voorzien van goed advies en kundige ondersteuning bij een voorspoedige (ver)koop van hun woning, bedrijfspand of agrarisch onroerend goed. En ook als het om taxaties en onteigening gaat, staat Rozeboom Makelaardij de klant professioneel bij. Wat overigens niet verandert zijn ons enthousiasme en de persoonlijke, betrouwbare aanpak waarmee wij ons voor u inzetten”, aldus Anton Rozeboom, eigenaar Rozeboom Makelaardij.

Niet alleen het uiterlijk van onder meer de website is veranderd, ook de inhoud van de communicatie-uitingen is aangepast. Anton Rozeboom: “Met onze nieuwe vormgeving en verbeterde informatievoorziening willen wij onze focus nog nadrukkelijker aanduiden: uw wensen en eisen vertalen in prestaties. Zo vindt u bijvoorbeeld op onze geheel vernieuwde website met enige regelmaat nieuwsupdates, informatie over wet- en regelgeving en meer. Want Rozeboom Makelaardij is meer dan een makelaar alleen, het is een partner die u helpt waar mogelijk. Met aanvullende diensten, kennis en informatie en, uiteraard, advies op maat.” 

Ga terug