Rozeboom Makelaardij viert gouden jubileum

Rozeboom Makelaardij viert in 2020 het 50-jarig bestaan. Op 1 januari 1970 begon Anton Rozeboom sr. samen met de heren Van den Brink en Beekhuizen het kantoor BBR.

Al snel stond Anton Rozeboom sr. op eigen benen en in 1978 volgde de verhuizing naar de huidige locatie op de Kierkamperweg 15 in Bennekom. In 1988 kwam Anton Rozeboom jr. in de zaak en tot op de dag van vandaag is hij de eigenaar.

“Ik ben er trots op dat we het bedrijf hebben mogen uitbouwen tot wat het nu is”, zegt Anton Rozeboom jr. “Uiteraard heeft het makelaarsvak in de afgelopen 50 jaar veel veranderingen gekend. Denk alleen maar aan de digitale mogelijkheden van tegenwoordig. Maar wat nooit veranderd is, is ons enthousiasme en de persoonlijke, betrouwbare aanpak waarmee wij ons inzetten voor onze klanten.”

Rozeboom Makelaardij gaat het gouden jubileum volgens Anton Rozeboom jr. op gepaste wijze vieren. “Natuurlijk gaat onze grootste dank uit naar de klanten die ons in de afgelopen 50 jaar hun vertrouwen hebben geschonken. Maar we gaan ook onze medewerkers extra in het zonnetje zetten, want zonder hen zou Rozeboom Makelaardij niet het succesvolle bedrijf zijn dat het nu is. Daarom zeggen wij: 50 jaar Rozeboom Makelaardij, een gouden combinatie!”

Ga terug