Wanneer u een woning wilt kopen, verbouwen of een bedrijfspand wilt aankopen, kunnen bepaalde instanties, zoals banken, notarissen of de Belastingdienst, een taxatierapport eisen. Rozeboom Makelaardij is u hierbij graag van dienst, met een taxatie op maat tegen een aantrekkelijk tarief. Voor uiteenlopende doeleinden kan Rozeboom Makelaardij een taxatierapport voor u verzorgen. Rapporten die aan gestelde eisen voldoen en door instanties worden geaccepteerd.

Aangesloten bij het NWWI

Rozeboom Makelaardij is aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dankzij dit keurmerk zijn onder meer consumenten, geldverstrekkers en intermediairs verzekerd van een objectieve en betrouwbare woningtaxatie. Een taxatie die inzicht geeft in de manier waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aansluiten.

Taxateur gezocht?

U zoekt een onafhankelijke taxateur voor het bepalen van de waarde van een huis, bedrijfspand of agrarisch landelijk vastgoed? Rozeboom Makelaardij treedt op als adviseur. Een adviseur die de waarde van het pand kan inschatten, maar ook zijn kennis kan inzetten om voor een koper of verkoper op te komen. Door actuele marktkennis van de courantheid van een pand kan de cliƫnt beter worden bijgestaan. Met enige regelmaat wordt Rozeboom Makelaardij bovendien ingeschakeld om onpartijdig een onderlegd waardeoordeel te vellen. Bijvoorbeeld als adviseur voor een notaris, gemeente, accountant, bank of de Belastingdienst. Neem voor meer informatie contact op.